מגשי הכיבוד של קייטרינג התאנה הם הרבה מעבר למגשי כיבוד סטנדרטיים, מגשי כיבוד אלו הם האיכותיים ביותר המוצעים בשוק כיום. מי שראה את מגשי הכיבוד שלנו, מיד מבין שלא מדובר במגשי כיבוד רגילים. מהרגע שנחשפים לכיבוד המוגש, מבינים שמדובר כאן ברמה אחת מעל כל שאר מגשי הכיבוד המוצעים. הצבעים, המבחר, הניחוחות והטעמים יוצרים לאורחים מראה ציורי של ממש. כיבוד איכותי לאירוע גורם לכך שזה יהיה אירוע שיזכרו לטובה. איך תרצו שיזכרו את האירוע שלכם?
למה מגשי כיבוד ואיך מזמינים?
כולנו הגענו להרמת כוסית בשלב זה או אחר בחיים המקצועיים שלנו, בדרך כלל מגשי כיבוד כוללים היצע די שטחי של בורקסים, כמה חטיפים ומשקאות ממותקים. מעבר לכך שמדובר במזון לא בריא, מדובר בזילות האירוע. מגשי הכיבוד שלנו יגרמו למזון באירוע שלכם להיות מסמר הערב, ואת זה יהיה למתארחים – קשה לשכוח. רוצים להזמין מגשי כיבוד? אנחנו לשרותכם.
הכל בחומרי הגלם.
משום שבהרבה ממגשי הכיבוד מדובר במנות קטנות המלאות בטעם מתפרץ, אנו מקפידים על מראה המנות כמו גם על חומרי הגלם. כל עלה נענע, כל מחית עדינה, כל עשב תיבול, כל מאפה או קיש – מונחים בצורה אסתטית ומעוררת תאבון, זה הכי חשוב כאשר אתם מגישים מגשי כיבוד לאורחים שלכם. מגשי הכיבוד שלנו מגיעים לכל מקום ואירוע. כנסים, שבתות חתן, בר מצוות, אירועי חברה וכל אירוע אחר בו תרצו לפנק את האורחים שלכם בטעמים מיוחדים מכל העולם.
קרא עוד: מגשי אירוח | קייטרינג חלבי
כשאתם בוחרים מאכלים של מגשי כיבוד לאירוע שלכם מחברת הסעדה, לעולם אל תעשו זאדת על פי כתבה בעיתונות, פרסום התפריט באתר האינטרנט או כל פרסום אחר שהוא תמונה. נכון, זה נחמד לראות מאכל שנראה טוב מבעד למסך או על הנייר, אבל נחמד יותר לדעת שזה טעים במציאות. שלא תטעו: לקוחות אירועים רבים טועים בזה ומזמינים על פי הפרסומים. קייטרינג הוא קייטרינג גורמה, בסופו של דבר, במציאות, ולא עך סמך מראה עיניים. מעוניינים בטיפים נוספים לבחירת מאכליכם לאירוע?
ודאו שהמאכלים מעוגנים בתעודת כשרות ודרשו לדעת מהי
גם אם אתם חילונים, זו המלצה שכדאי מאד ליישם. גל של ספקות לגבי הגעה לאירוע (מצד האורחים), שילווה בשאלות ממוזמנים צפוי להציף אתכם בחודשים הקרובים. בין השאלות שיישאלו תהיה זו שתעסוק בכשרות, ואיזו תעודה יש לקייטרינג. מומלץ להצטייד במידע זה מבעוד מועד, שכן בל נשכח כי יש הבדל בין גלאט לבין לנדאו, בין בד"צ לבין רבנות-עיר.
מומלץ לבחור את המאכלים על פי כמות חלקית של האורחים
במנות העיקריות ברור שמתאפשרת בחירה, ואז כל אחת מהן נבחרת על ידי יזם האירוע במתכונת חלקית ולא כמספר המוזמנים. אבל מה שאתם לא יודעים זה שזה קורה גם במנות הראשונות ובקינוחים באופן סמוי. לקוח שבחר להתחיל את האירוע עם מאכל מסוים, כנראה לא ייגש למאכל שונה אחר כך אם מדובר בשני מאכלים מאד דומים. לכן, איפה שיש חשד לבחירה או פוטנציאל כזה, ניתן לפצל, ולא להזמין על פי כמות האורחים.
מומלץ לבחור סדר הגשה כדלקמן
אנו ממליצים לספק מגשי כיבוד במתכונת הגשה עצמית, כאשר הסלטים והמנות הקרות יוכלו להילקח חופשי על ידי הסועדים, והמנות החמום יהיו בהשגחת צוות הקייטרינג, גם משום שהן מעטות יותר וגם משום שמסוכן לקחת אותן לבד (את חלקן יש לחתוך עם סכין או לצלות על קדרה למשל). כאשר מגיעה תורה של המנה העיקרית, אנו ממליצים על מגשי אירוח שיוגשו על ידי המלצרים, בהציגם לאורחים את הבחירות שהם יכולים לעשות בין המנות. לחילופין, ניתן להמשיך עם ההגשה העצמית, כשהדיילים ימתינו לסועדים שלכם בדוכנים ויאפשרו להם שם את אותה בחירה.