כאשר אתם מתכננים אירוע בדרום, בין אם קטן הוא ובין אם גדול, בין אם טקסי הוא ובין אם משמח ללא סיבה, הקייטרינג צריך להילקח בחשבון. נכון, באירועים קטנים המחשבה היא שלא מדובר בהרבה סועדים ולכן אתם צריכים להכין את הארוחות, אבל כאן בדיוק הטעות שלכם. אנחנו משרתים גם באירועים מאד קטנים, וגובים על כך עלות מינימלית שתהפוך את התשלום למאד משתלם ואפילו לרווחי יותר מאשר לעמוד לבד ולבשל במשך שעות ואף ימים. קייטרינג חלבי בדרום ניתן להזמנה על פי גודל האירוע והמתווה שלו.
אירועים קטנים
סוג ההגשה המומלץ: טעימות.
טכניקת ההגשה: מגשי כיבוד או הגשה עצמית.
סוג העובדים: עובדי שינוע ופריקה בלבד, ללא מחלקי מזון וללא מלצרים.
באירועים קטנים שכולם מכירים את כולם, המחשבה על עובד שישמור לכם על המזון מפני אי הקצאתו במידה שווה, או על הגשתו לשולחן – מעט מגוחכת. ברוב האירועים הקטנים, מפגשי החברים וימי ההולדת לחברים בלבד, המנות נמצאות בדוכנים במרכז המתחם ואליהם מוזמן כל מי שמעוניין ללקט מזון, ממש כמו בפיקניק או במנגל בשטח.
אירועים בינוניים
סוג ההגשה המומלץ: טעימות ומנות עיקריות.
טכניקת ההגשה: הגשה עצמית ומגשי כיבוד עליהם ישמרו 1-2 מעובדי הקייטרינג.
סוג העובדים: עובדי שינוע ופריקה, דיילים לחלוקת מנות עיקריות.
בשיטה זו מחלקים את המזון לטעימות ועיקריות. את המנות העיקריות מגישים הדיילים בלבד כשהם נמצאים בדוכנים. את יתר המנות שמוגשות בטעימות ניתן לאסוף בהגשה עצמית.
אירועים גדולים
סוג ההגשה המומלץ: טעימות ומנות עיקריות.
טכניקת ההגשה: הגשה עצמית, מגשי כיבוד עם שמירה של עובדי הקייטרינג ושירות מלצרים בסוף.
סוג העובדים: עובדי שינוע ופריקה, דיילים לחלוקת חלק מהמנות, ומלצרים בשלב המנות העיקריות והקינוחים.
באירועים כאלו, כמו חתונות ואירועי מצווה גדולים, נהוג להזמין ארוחה עם כל השלבים שלה, מטעימות ועד עיקריות ומנות אחרונות. לפיכך, גם טכניקות ההגשה מגוונות וכוללות את כל הסוגים.
תפריטי הקייטרינג החלבי שלנו
ניתן להזמין מנות חלביות מסוגים רבים, חמים כקרים, מנות עיקריות כקינוחים. הקייטרינג יספק לכם חוויה קולינרית חלבית אשר לא תיפול בכלום מזו הבשרית ותסב לכם הנאה מלאה מכל ארוחה.
מעוניינים לדעת עוד? פנו אל קייטרינג חלבי בדרום למידע נוסף!